16.7.07

EDC Poul Erik Bech gør det igen!

EDC er igen ude med en pressemeddelelse som lover guld og grønne skove, det er dybt usmageligt, men de føler åbenbart et behov for lokke forældre ud i risikable investeringer.

Denne gang opfordrer de til forældrekøb af ejerlejligheder

Læs artikel på epn.dk

De skriver blandt andet:

Bo gratis i en studielejlighed
Salget af ejerlejligheder har i de seneste 3 måneder rettet sig i forhold til først på året, og EDC’s formand ser gode muligheder for at gøre en god investering med forældrekøb, ja han er tæt på at love fri bolig:
”I løbet af en studietid på 5-6 år er det mit bud, at mange studerende reelt vil komme til at bo gratis i de forældreejede lejligheder,” siger Poul Erik Bech nemlig.
”En afdæmpet årlig prisstigning på tre pct. gennem hele studietiden er bestemt ikke urealistisk, og over 6 år svarer det for en lejlighed til 1,6 mio. kr. til en værdistigning på 4.000 kr. om måneden. Ser man på den månedlige nettoudgift efter boligsikring til den studerende, rækker prisstigningen fint for mange.


Så nu valfarter forældrene ud og køber lejligheder, lejer dem ud til deres børn (priserne er så høje at de ikke kan få dækket deres månedlige udgifter), derudover ryger priserne måske 10% længere ned - altså en investering hvor du mister penge og ydermere giver dig en månedlig udgift. Det er altså dårlig rådgivning.

Medmindre EDC's spådomme er korrekte, men det er jo naivt at tro på prisstigninger lige nu.

4 Comments:

Anonym said...

Den mand er fuldstændig kold i røven. Nok i dag god for 60-70 mill.
Størstedelen tjent hjem ved at kule selvstændige EDC mæglere ned - og købe forretningerne for småpenge.
Hvilket er nemt, når man har ubetinget forkøbsret og kan eksludere medlemmer som det passer en. Se hvad der sker i Hammel i de kommende uger.
Senest har vi at PEB butikker annoncerer med BBR areal i stedet for det lovbefalede tinglyste areal, hvilket roligt kan betegnes som 3. rangs mæglerarbejde(moral?).

Anonym said...

Glemte vi at sige, at han som statsaut. ejendomsmægler - jf. lovgivningen - alene må rådgive sælger.
De udtalelser kan alene tilskrives generel rådgivning af køber - hvilket er klart i strid med ejendomsmæglerloven.
Men det interesserer vel næppe "kejseren" af EDC?
Og Dansk Ejendomsmæglerforening tør vel ikke tage båtnakken ved hornene? Han "tegner" - læs ejer - jo egenhændigt 25-30% af de danske ejendomsmæglere.

Anonym said...

Endelig skal nævnes, at Poul Erik Beck selv har valgt at bo til leje!!!!
Ingen ejerbolig her!
Når priserne er på vej ned, ved han godt hvor pengene IKKE skal placeres.
Ved at råde til forældrekøb overtræder han klart gældende lovgivning, er u- eller er det a-moralsk og jf. ovenstående oplysning - om selv at have valgt at bo til leje som tiderne er - direkte uvederhæftig.
Utroligt han får lov til at gå ind ad døren til Dansk Ejendomsmæglerforenings Hovedkontor.

Anonym said...

Ja, formentlig sa det er

 

blogspot templates | Webtalks