15.3.06

Find en mentor / få findeløn


I min ”investering for begyndere” serie nævnte jeg dette punkt og jeg mener det kunne være en god ide hvis man udover at læse op på emnet bolighandel også fandt sig en mentor.

Jeg har tidligere nævnt en pensioneret tømrermester. Se indlægget om dødsboet. Jeg har lært rigtig meget af ham, mest på det praktiske niveau, så som hvilke ejendomme man skal kigge efter (han har specialiseret sig i opkøb af dødsbo).
Jeg ringer jævnligt til ham og diskuterer forskellige strategier eller specifikke ejendomme. Han frarådede mig for et par år siden at købe en ejendom, som jeg selv ville flytte ind i. Han kendte nemlig den håndværker der havde bygget de huse for 30 år siden. Jeg lyttede heldigvis til hans råd – dem der flyttede ind i huset har i snart 1½ år bokset med ejerskifteforsikringen fordi huset er fyldt med fejl. Derudover har han introduceret mig til rigtig mange mennesker, som i dag er en fast del af mit netværk.

Da jeg vidste hvad han ledte efter begyndte jeg at finde ejendomme til ham. Til gengæld hjalp han mig med praktiske ting som f.eks. opsætning af køkkener, lægning af gulve osv.

Og det er mit forslag til jer der ikke tør kaste jer ud i det, men som synes det er en spændende branche. Find en mentor eller bare en i kender som opkøber ejendomme. Kender i ikke nogen kan i jo bare sende dem til mig. Aftal at du skal have en findeløn af en eller anden slags og at du derudover gerne vil følge projektet.

Personligt går jeg efter misligholdte ejendomme og meget gerne sommerhuse. Ejendommene må ligge i storkøbenhavn, midtsjælland, Odsherred, Hornsherred og Nordsjælland. Eneste information jeg behøver på mailen er adressen og et par gode fotos af både grund og ejendom.

Kender du til nogle boligejere der pga. økonomiske problemer, skilsmisser eller lignende ønsker at sælge hurtigt må du også godt kontakte mig. Mail-adressen er danishinvestor@gmail.com

0 Comments:

 

blogspot templates | Webtalks